Food Pairing

food pairing

Food pairing can be a fascinating culinary journey where flavors and textures fuse together. In combination with various elixirs and gins, unforgettable taste experiences are created.

Ingredients for food pairings

Artichoke Elixir : Oysters / Olives / Dark Chocolate
Maca Ginseng Elixir : Nut Chocolate / Espresso / Steak
Golfers Ginseng Elixir : Fish / Dark Chocolate / Salad
Mulled wine herbal elixir : red cabbage / gingerbread / drinking chocolate
Dry Ginseng Gin : (grilled) vegetables / olives / sorbet
Tart hibiscus : chocolate / figs / nuts
San Limello : Crackers / Seafood / Fruit

Preparation time : 2 mins.
Level : easy

Arrangement of food pairing

  • Place the main ingredient in the center of the plate or glass.
  • Decorate the dish with complementary foods or spices.
  • Provide a pleasant atmosphere and matching cutlery/glassware.

Food pairing

Artichoke Elixir with oysters, Maca Ginseng Elixir with espresso and steak, Golfers Ginseng Elixir with fish, Mulled Wine Herb Elixir with red cabbage, Dry Ginseng Gin with grilled vegetables, Herbal Hibiscus with chocolate and San Limello with seafood and fruit - every combination awakens the senses in a unique way. Discover the art of food pairing and experience culinary harmony.
Dr. Christina Jagla

Ich heiße Christina Jagla, bin Apothekerin und gründete 2015 mein Unternehmen Dr. Jaglas in Berlin. Die Inspiration hinter der Markengründung war es, exklusive Kräuterspirituosen - sogenannte Elixiere - und alkoholfreie Alternativen, die in unserer Familienapotheke ihren Ursprung fanden, einem breiteren Publikum zugänglich zu machen. Die Entwicklung sowie Teile der Produktionen finden immer noch in unserer Familienapotheke statt. Diese besonderen Erzeugnisse bieten wir nun über eine Auswahl feiner Einzelhandelsgeschäfte, die Gastronomie, Apotheken sowie unseren eigenen Online-Shop auf dr-jaglas.de an, wodurch sie mittlerweile ein weltweiter Stammkundschaft und Fangemeinde erreichen.

Unser Qualitätsanspruch

Dr Jaglas Artischocken Elixier- in großer und kleiner Flasche und verschiedenen Kräuterkomponenten

Unsere Kräuter

Arzneibuch Qualität

Christina Jaglas bei der Verarbeitung der Kräuterkomponenten

Manufaktur

Dr Jaglas Artischocken Elixier- verschiedene Rezepte und Food pairing

Rezepte & Drinks