Highball Cocktails

Highball cocktails

This highball combines the unique aroma of artichoke , ginseng and maca elixir with the tangy freshness of ginger beer, ginger ale, ginger lemonade or Cucumis cucumber lemonade.

Ingredients for artichoke, ginseng, maca highball

Preparation time : 5 mins.
Level : easy

Method : Built in Glass
Glass: Highball glass
Ice: ice cubes
Garnish: ginger slice

Preparation of artichoke, ginseng and maca highball

  1. Take a highball glass and fill it with ice cubes.
  2. Pour 2cl artichoke , ginseng , maca elixir over the ice cream.
  3. Fill the glass with your choice of ginger beer, ginger ale, ginger lemonade or Cucumis cucumber lemonade.
  4. Stir gently to blend all flavors.

Highball cocktails made from artichoke, ginseng and maca elixirs

Enjoy this exotic highball as a refreshing companion for every occasion. The artichoke, ginseng and maca elixir in combination with the tangy ginger flavor will pamper your taste buds and ensure a unique enjoyment. Cheers!

Dr. Christina Jagla

Ich heiße Christina Jagla, bin Apothekerin und gründete 2015 mein Unternehmen Dr. Jaglas in Berlin. Die Inspiration hinter der Markengründung war es, exklusive Kräuterspirituosen - sogenannte Elixiere - und alkoholfreie Alternativen, die in unserer Familienapotheke ihren Ursprung fanden, einem breiteren Publikum zugänglich zu machen. Die Entwicklung sowie Teile der Produktionen finden immer noch in unserer Familienapotheke statt. Diese besonderen Erzeugnisse bieten wir nun über eine Auswahl feiner Einzelhandelsgeschäfte, die Gastronomie, Apotheken sowie unseren eigenen Online-Shop auf dr-jaglas.de an, wodurch sie mittlerweile ein weltweiter Stammkundschaft und Fangemeinde erreichen.

Unser Qualitätsanspruch

Dr Jaglas Artischocken Elixier- in großer und kleiner Flasche und verschiedenen Kräuterkomponenten

Unsere Kräuter

Arzneibuch Qualität

Christina Jaglas bei der Verarbeitung der Kräuterkomponenten

Manufaktur

Dr Jaglas Artischocken Elixier- verschiedene Rezepte und Food pairing

Rezepte & Drinks